Home » Webshop

Welkom in mijn webshop!

 

Hier verkoop ik mijn gehaakte items. Ik hoop dat je met veel plezier zult rondkijken. Elk artikel is uniek. Van sommige patronen zijn meerdere modellen gemaakt maar door gebruik van verschillend garen is elk product anders. In mijn webshop kun je betalen via iDeal en overboeking vooraf. Voor vragen kun je me altijd benaderen via een email of door het contactformulier in te vullen.

ZELF OPHALEN: Er bestaat de mogelijkheid om de bestelling op afspraak zelf op te komen halen. Neem in dat geval vóór het plaatsen van de bestelling contact met mij op. Dan krijg je van mij een code waarmee de verzendkosten in de winkelmand geannuleerd worden. Zodra de betaling bij mij binnen is neem ik contact op om een afspraak te maken. De bestelling staat tot die tijd uiteraard voor je gereserveerd.

Zie je een artikel staan wat uitverkocht is of wil je het in een andere kleur? Of heb je iets in gedachten wat er niet tussen staat? Neem ook dan gerust contact met mij op d.m.v. onderstaande knop. Ik neem dan graag contact met je op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.